Privacyverklaring Trap2 Bvba

Deze privacyverklaring bevat informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens via de website www.trap2.be van Trap2 bvba.

Trap2 bvba vindt de bescherming van uw persoonsgegevens zeer belangrijk. Wij zullen dan ook uw persoonlijke gegevens beschermen en verwerken in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Contactgegevens: 

Trap2 Bvba
Kleine Waregemsestraat 9
8530 Harelbeke

Email: info@trap2.be
Website: www.trap2.be
Telefoon: 056 45 54 22
Ondernemingsnummer: BE0.839.428.003

Uw Persoonsgegevens:

Via onze website kunt u info aanvragen over Trap2 en over de diverse mogelijkheden voor het renoveren van een oude trap of het bekleden van een betonnen trap. Dit kan via ons contactformulier. Wij vragen u hiervoor uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres in te vullen. Na uw aanvraag contacteren wij u telefonisch om te weten hoe wij u van dienst kunnen zijn. Deze gegevens zullen niet langer dan noodzakelijk worden bewaard. Tenzij dit omwille van een wettelijke bepaling verplicht is.

De gegevens die wij via ons contactformulier opvragen zijn noodzakelijk om bij u aan huis onze producten te komen voorstellen, het nodige advies te verstrekken en een offerte op maat te kunnen aanbieden.

Cookies:

De cookies die Trap2 Bvba bij houdt zijn analytische cookies. Deze worden gebruikt om de kwaliteit en effectiviteit van de website te meten, door bijvoorbeeld bij te houden hoeveel unieke bezoekers de website hebben bezocht, hoe de bezoekers op de site terecht komen en hoe lang ze er blijven, welke pagina’s er het meest bezocht worden. Deze cookies hebben slechts een heel geringe impact op uw privacy.

Uw rechten:

U heeft steeds recht om ons inzage te vragen in de persoonsgegevens die wij van u hebben en hiervan een correctie of verwijdering van aan te vragen. U heeft daarnaast het recht om onze verwerking van uw persoonsgegevens te beperken en/of hiertegen bezwaar te maken. U kunt ons ook vragen uw persoonsgegevens aan u over te dragen.

Binnen maximaal één maand zal u van Trap2 Bvba een reactie op uw verzoek ontvangen. Mocht u het niet eens zijn met deze reactie dan kan u zich richten tot de Belgische Privacy Commissie, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, tel. 02/2744800 of commission@privacycommission.be

Derde partijen:

In sommige gevallen zullen uw gegevens gedeeld worden met onze medewerkers. Dit voor contactopname om een afspraak te maken teneinde advies te kunnen geven en een offerte te kunnen opmaken betreffende traprenovatie of trapbekleding.

Beveiliging van uw gegevens:

Wij zullen passende maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke informatie wordt verwerkt in de lijn met de geledende wet-en regelgeving, en beschermd is tegen bijvoorbeeld ongeoorloofde en onrechtmatige verwerking, verlies, vernietiging of beschadiging. Zo maken wij op onze website gebruik van een HTTPS verbinding, zodat de door u verstuurd gegevens worden versleuteld.

Aanpassingen:

Trap2 Bvba behoudt zich het recht om deze privacyverklaring te allen tijde te wijzigen. Dit in overeenstemming met de wetgeving rond verwerking van de persoonsgegevens.

Vragen over traprenovatie, betontrappen, trapleuningen, …?
Benieuwd wat we met uw trap kunnen doen?